Deseo për burra dhe gra

Ky përbërës aktiv është në Deseo

Efekti Deseo bazohet në disa përbërës farmaceutikisht aktivë që gjenden në bimën Damiana. Këtu përfshihen vajrat esencialë, kafeina, terpenet, komponimet e hidhura dhe rrëshirat, si dhe përbërësi aktiv më i rëndësishëm Deseo: Turnera diffusa. Përbërësit nxirren nga gjethet e bimës me distilim me avull dhe treten në alkool. Sipas njohurive, Deseo thuhet se rrit rrjedhjen e gjakut dhe ndjeshmërinë e lëkurës, duke rezultuar në rritjen e pranueshmërisë ndaj stimujve erotikë. Rritja e dëshirës seksuale mund të jetë gjithashtu për shkak të efekteve anti-progesterone të përbërësve.

Ilaçi Deseo potency është një preparat homeopatik me një përmbajtje shumë të ulët të përbërësit aktiv (D4). Ashtu si me shumicën e ilaçeve homeopatike, nuk ka studime që konfirmojnë efektivitetin e ilaçit. Megjithatë, shumë pacientë raportojnë një përmirësim të simptomave të tyre pas marrjes së ilaçit.

Kur përdoret Deseo?

Shkaku i dobësisë seksuale është shpesh stresi, një mënyrë jetese jo e shëndetshme dhe një dietë e pabalancuar. Këta faktorë duhet së pari të reduktohen me mjete të tjera. Deseo pastaj mund të merret si një masë mbështetëse. Ka një efekt natyral relaksues dhe afrodiziak.

Disa përbërës të Deseo përdoren gjithashtu për të trajtuar simptoma të tjera, për shembull çrregullime të tretjes, dhimbje menstruale ose stres.

Cilat janë efektet anësore të Deseo?

Efektet anësore të Deseo janë të vogla sepse është një ilaç thjesht bimor dhe shumë i holluar. Megjithatë, ilaçi përmban 52 për qind alkool dhe mund të shkaktojë marramendje ose të ndërveprojë me medikamente të tjera nëse nuk përdoret siç duhet.

Mbidozë

Meqenëse ilaçi ka një përmbajtje të lartë alkooli, mbidoza mund të çojë në helmim nga alkooli, i cili në raste ekstreme mund të jetë edhe fatal. Prandaj, ilaçi nuk duhet të bjerë kurrë në duart e fëmijëve. Megjithatë, nëse kjo duhet të ndodhë, këshillohuni menjëherë me një mjek i cili do të ndërmarrë hapa të mëtejshëm.

Çfarë duhet të keni parasysh kur përdorni Deseo

Përveç kësaj, mos merrni një deseo-potencion nga:

  • fëmijët dhe adoleshentët nën 18 vjeç
  • pacientët e varur nga alkooli
  • pacientët që janë alergjikë ndaj përbërësve

Ilaçi duhet të merret vetëm pas konsultimit me mjekun nga:

  • pacientët me sëmundje të mëlçisë ose veshkave
  • @ epileptikë
  • pacientët me sëmundje organike të trurit

Për shkak të përmbajtjes së lartë të alkoolit, ilaçi mund të shkaktojë konvulsione ose të përkeqësojë simptomat tek njerëzit me çrregullime të sistemit nervor.

Efektiviteti i homeopatisë është i diskutueshëm dhe nuk është vërtetuar qartë nga studimet. Metodat mjekësore alternative ose mjetet juridike në shtëpi mund të plotësojnë, por jo të zëvendësojnë, trajtimin mjekësor konvencional. Nëse ankesat vazhdojnë për një periudhë të gjatë kohore dhe nuk përmirësohen apo edhe përkeqësohen pavarësisht trajtimit, duhet të konsultoheni gjithmonë me një mjek.”

Deseo: Shtatzënia dhe ushqyerja me gji

Si të merrni Deseo

Ilaçi nuk kërkon recetë dhe mund të blihet në çdo farmaci. Megjithatë, konsultimi paraprak me mjekun rekomandohet në rast të sëmundjeve ose gjendjeve mjekësore paraekzistuese ose nëse jeni duke marrë medikamente të tjera në të njëjtën kohë.

Marrja e Cialis

Doza e saktë është e lehtë për shkak të përgatitjes në formë pikash (shishe 50 ml dhe 20 ml). Ilaçi është gjithashtu i disponueshëm si tableta të veshura Deseo Vital. Për trajtimin akut të dobësisë seksuale, 5 pika Deseo merren çdo 30 deri në 60 minuta, por jo më shumë se gjashtë herë në ditë. Përndryshe, tre drazhe Deseo Vital mund të merren tri herë në ditë. Marrja është e pavarur nga vaktet. Aplikimi duhet të zgjatet për më shumë se një javë vetëm pas konsultimit me një mjek.

Në rast të dobësisë së përhershme seksuale, 5-10 pika Deseo merren një deri në tre herë në ditë. Doza duhet të reduktohet sapo lehtësimi i simptomave të bëhet i dukshëm.

Fakte interesante rreth Deseo