Ell-Cranell për humbjen e flokëve

Ky përbërës aktiv është në Ell-Cranell

Përbërësi aktiv Ell-Cranell është alfatradiol, një hormon seksual i prodhuar artificialisht që stimulon qelizat në rrënjët e flokëve të rriten më shumë. Përveç kësaj, përbërësi aktiv Ell-Cranell pengon formimin e hormoneve përgjegjëse për rënien e flokëve.

Kur përdoret Ell-Cranell?

Cilat janë efektet anësore të Ell-Cranell?

Për shkak të alkoolit që përmban, mund të shkaktojë një ndjesi djegieje afatshkurtër ose skuqje dhe kruajtje të kokës. Ndërsa Ell-Cranell lufton rënien e flokëve, është e mundur që skalpi i kokës të bëhet i yndyrshëm dhe jo i thatë. Nëse ndodhin ndonjë efekt tjetër anësor të panjohur të Ell-Cranell, gjithmonë kërkoni kujdes mjekësor.

Ju duhet të jeni të vetëdijshëm për sa vijon kur përdorni Ell-Cranell.

Nuk ka kundërindikacione ose ndërveprime të njohura me medikamente të tjera ose përbërës aktivë. Sidoqoftë, rekomandohet të informoni mjekun përpara përdorimit.

Tretësira nuk duhet të përdoret në rast të mbindjeshmërisë së njohur ndaj ndonjërit prej përbërësve të përfshirë. Nuk ka raporte të përvojës për përdorim te personat nën 18 vjeç.

Aplikimi bëhet një herë në ditë, mundësisht në mbrëmje. Sapo të bëhet i dukshëm një përmirësim i rënies së flokëve, aplikimi duhet të reduktohet në çdo sekondë deri në të tretën ditë. Një ndryshim dhe përmirësim i pamjes klinike mund të pritet më herët pas një muaji, rezultatet e qëndrueshme mund të zbulohen pas gjashtë muajsh.

Gjithashtu, shmangni nxehtësinë e tepërt si nga tharësja ose hekuri për kaçurrela pasi dëmton flokët. Në vend të kësaj, duhet të përdorni një peshqir për të tharë flokët tuaj.

Si të merrni Ell-Cranell