gjinekologji

Departamenti i përgjithshëm i gjinekologjisë diagnostikon dhe trajton sëmundjet e mëposhtme, ndër të tjera:

 • endometrioza
 • Miomat
 • polip i mitrës
 • Mospërmbajtje urinar
 • Sëmundjet e fshikëzës
 • Prolapsi i dyshemesë së legenit
 • Shtatzëni ektopike
 • Cistet e vezoreve
 • Ngjitje në zonën gjenitale
 • Çrregullime të gjakderdhjes
 • Simptomat e menopauzës

Për më tepër, departamentet e gjinekologjisë kryejnë edhe sterilizime të femrave.