Apatia tek foshnjat

Apati do të thotë apati, mosreagim dhe mungesë reagimi ndaj stimujve të jashtëm si për shembull të flasin, të kapin ose të prekin. Në një kuptim më të ngushtë, apatia është një shqetësim i gjendjes së vigjilencës. Ndikon në sistemin nervor qendror dhe është një simptomë shumë serioze dhe e rrezikshme tek foshnjat. Nëse vëreni apo dyshoni… Apatia tek foshnjat