Ilaçet shtëpiake për bronkitin: Këshilla

Cilat ilaçe shtëpiake ndihmojnë me bronkitin? Ka shumë ilaçe shtëpiake për bronkitin që shërbejnë për qëllime të ndryshme. Disa kanë për qëllim të lirojnë mukozën në rrugët e frymëmarrjes, të tjera për të qetësuar mukozën e irrituar ose për të lehtësuar simptomat shoqëruese të tilla si ethe ose dhimbje të fytit, dhimbje koke dhe dhimbje të gjymtyrëve. Sidoqoftë, ndonjëherë është e nevojshme të trajtohet… Ilaçet shtëpiake për bronkitin: Këshilla