Reagimi i stresit akut: Përshkrimi

Vështrim i shkurtër ecuria e sëmundjes dhe prognoza: kursi varet nga shkalla, shërimi pa pasoja është i mundur, ndonjëherë kalimi në çrregullime më të gjata, paaftësia për të punuar është e mundur për kohëzgjatjen e fazës akute Simptomat: Perceptimi i ndryshuar, makthe, rikthim, kujtesa. boshllëqe, çrregullime të gjumit, shqetësime emocionale, shenja fizike si palpitacione, djersitje, dridhje Terapia: Masat psikoterapeutike,… Reagimi i stresit akut: Përshkrimi