Bartoliniti: Simptomat, Shkaqet, Trajtimi

Vështrim i shkurtër Simptomat: Zakonisht skuqje dhe ënjtje e njëanshme në zonën e poshtme të labisë ose hyrjes vaginale, rritje e zgjatjes së buzëve, ndjeshmëri, dhimbje kur uleni dhe ecni, gjendje e përgjithshme e kufizuar Trajtimi: Banja ulëse, qetësues kundër dhimbjeve, për absceset që nuk kullojnë , hapja kirurgjikale dhe futja e një drenazhi, terapi me antibiotikë për absceset e përsëritura të Bartholin,… Bartoliniti: Simptomat, Shkaqet, Trajtimi