Kanceri i gjirit – Ndihmë, Adresa, Burime

Informacione të përgjithshme Informacione të përgjithshme rreth kancerit dhe kancerit të gjirit në veçanti mund të gjenden në pikat e mëposhtme të kontaktit: Shoqata Gjermane e Kancerit e. V. Kuno-Fischer-Strasse 8 14057 Berlin Telefoni: 030 322 93 29 0 E-mail: [email mbrojtur] Internet: www.krebsgesellschaft.de Instituti Robert Koch (RKI) Instituti Robert Koch Banka veriore 20 13353 Berlin Telefon: 030 18754-0 Internet: www.rki.de Gjermane… Kanceri i gjirit – Ndihmë, Adresa, Burime