Mjetet juridike në shtëpi për konjuktivitin

Konjuktiviti – ilaç në shtëpi: gjizë/gjizë Disa njerëz mbështeten në kompresat e ftohta të kuarkut për konjuktivitin. Ky ilaç i vjetër shtëpiak ka një efekt ftohës, dekongestant dhe anti-inflamator. Si të bëni një kompresë me gjizë: Lyejeni një leckë të pastër pambuku (p.sh. peshqir kuzhine) në ujë të ftohtë dhe më pas shtrydhni. Tani shtroni një shtresë gjizë të trashë sa gishti… Mjetet juridike në shtëpi për konjuktivitin