Simethicone: Efektet, Përdorimet, Efektet anësore

Si funksionon simetikoni Ushqimet me fryrje dhe pijet e gazuara mund të jenë arsyeja për rritjen e formimit të gazit në zorrë. Proceset patologjike të tilla si intoleranca ushqimore dhe gëlltitja e tepërt e ajrit ("aerofagia") gjithashtu mund të shkaktojnë shumë "ajër në stomak". Simptoma të tilla si fryrje, fryrje, shtrëngim dhe dhimbje barku janë pasoja të mundshme. Shkuma e… Simethicone: Efektet, Përdorimet, Efektet anësore