Veshi i brendshëm: Struktura, funksioni, çrregullimet

Çfarë është veshi i brendshëm? Veshi i brendshëm është një organ që kombinon dy funksione: dëgjimin dhe ndjenjën e ekuilibrit. Veshi i brendshëm ndodhet në piramidën petrous (pjesë e kockës së përkohshme) dhe është ngjitur me murin e zgavrës timpanike, me të cilën lidhet nëpërmjet ovale dhe të rrumbullakët… Veshi i brendshëm: Struktura, funksioni, çrregullimet