Aronia (Berry, Lëng): Efektet, Aplikimi

Si funksionon aronia? Manaferrat e Aronias duket se janë të mira për shëndetin tuaj në mënyra të ndryshme: studimet tregojnë se ato kanë efekte anti-inflamatore, ulëse të kolesterolit, vazodiluese, rregulluese të sheqerit në gjak dhe efekte antioksiduese. Efekti antioksidant Termi "antioksidant" i referohet aftësisë për të pastruar përbërjet e oksigjenit që dëmtojnë qelizat (radikalet e lira) në inde. Nëse funksioni i riparimit dhe detoksifikimit të… Aronia (Berry, Lëng): Efektet, Aplikimi