Përshtatja e shtëpisë - rimodelimi i katër mureve

Rampat e karrigeve me rrota, dushet në këmbë, dyert e zgjeruara - nëse keni nevojë të bëni përshtatje më komplekse në shtëpinë tuaj, duhet të kërkoni ndihmë nga një qendër këshillimi për strehim. Këshilltarët zakonisht kanë një sy më të mirë për modifikimet e nevojshme dhe burimet e pazbuluara të rrezikut. Ata zakonisht janë gjithashtu të disponueshëm për t'iu përgjigjur pyetjeve financiare dhe organizative. Këto zyra punojnë shumë ngushtë me dyqanet e furnizimeve mjekësore, organizatat e të afërmve, zyrat qeveritare dhe autoritetet. Këshilla është subjekt i një tarife.

Çdo masë individuale subvencionohet nga fondi i sigurimit të kujdesit deri në 4,000 euro. Nëse disa persona në nevojë për kujdes jetojnë në të njëjtën shtëpi, ata mund të marrin deri në 16,000 euro për masë.

Përmbledhje
” Banjo dhe dush ”Kuzhina ” Dhoma e ndenjes
” Dhoma e gjumit