Lule e Përroit Gorse

Përshkrimi i luleve Gorse

Lule të verdha, të vogla (Gorse) nga shkurti në qershor. Bima rritet në toka të thata dhe me gurë.

Gjendje shpirtërore

Njëri është i pashpresë, i dorëhequr. Nuk ju mbetet forcë për të filluar nga e para. "Nuk është më kot"!

Veçori Fëmijët

Fëmijët në gjendje negative Gorse përjetojnë një shpresë të brendshme që mund të ketë shkaqe të ndryshme. Nga njëra anë ka kushte problematike në familje të tilla si abuzimi, neglizhenca, padrejtësia nga ana e prindërve ose vëllezërve dhe motrave, nga ana tjetër ekziston fakti i refuzimit nga shokët e klasës dhe mësuesit. Fëmijët nuk flasin për problemet e tyre, janë të qetë dhe introvertë ose tërheqin vëmendjen përmes sjelljes me zë të lartë, agresiv, i rezistojnë të gjithëve dhe gjithçkaje dhe arrijnë vetëm rezultate të dobëta në shkollë.

Prononcimi i të rriturve

Njerëzit që kanë nevojë për Gorse janë lodhur, ndihen si një rrip gome i konsumuar dhe kanë hequr dorë nga shpresa. Kjo kusht ndonjëherë ndodh me sëmundje kronike, dikush ka provuar shumë terapi dhe ka ndjesinë se nuk do të shërohet kurrë më mirë. Njëra është përbrenda plotësisht e pashpresë dhe në fund.

Dikush nuk i ka mbetur më forca dhe po pret një mrekulli nga jashtë. Shpesh fytyra duket e verdhë dhe e zbehtë me skaje të errëta nën sy. kusht gjithashtu mund të duket i dobësuar dhe pastaj ju dëgjoni "Unë kam provuar gjithçka, por.

. “ Ndonjëherë një situatë e tillë është fillimi i një hapi të ri në zhvillim.

Qëllimi i lulëzimit të përroit Gorse

Gorse duhet të ndihmojë që të ketë përsëri shpresë, të zhvillojë guximin dhe të besojë se më në fund gjithçka do të çojë në një fund të mirë.