Karta e dhurimit të organeve: Çfarë përmban dhe çfarë do të thotë

Çfarë mund dhe duhet të tregoj në kartën e dhurimit të organeve?

Pasi të keni plotësuar kartën e dhurimit të organeve, ka kuptim ta diskutoni vendimin tuaj me të afërmit dhe personat e besuar.

Karta e dhurimit të organeve nuk është më e madhe se një kartë çeku. Mund ta mbani lehtësisht në portofolin tuaj me patentë shoferin dhe kartën e identitetit. Në këtë mënyrë, ai do të gjendet sa më shpejt që të jetë e mundur në rast urgjence.

Ku mund të aplikoj për një kartë dhurimi organesh?

Sa vjeç duhet të jem për të plotësuar një kartë dhurimi organesh?

A është i detyrueshëm vendimi për kartën e dhurimit të organeve?

Sigurisht, ju mund ta ndryshoni vendimin tuaj në çdo kohë. Thjesht grisni kartën e vjetër të dhurimit të organeve dhe plotësoni një të re. Gjithashtu informoni të afërmit tuaj për ndryshimin tuaj të mendjes.

Pse ka kuptim të plotësoni një kartë dhurimi organesh?

shkarkime PDF