Menopauza: Medikamente dhe kura bimore

Ilaçe për simptomat e menopauzës Menopauza nuk është sëmundje dhe për këtë arsye nuk kërkon domosdoshmërisht trajtim. Megjithatë, nëse simptomat si të nxehtit dhe djersitja janë shumë të theksuara, duhet bërë diçka: ilaçe dhe këshilla të ndryshme lehtësojnë simptomat dhe ndihmojnë gratë e prekura gjatë menopauzës: Mjekimi që përmban hormone si estrogjeni ishte i gjatë… Menopauza: Medikamente dhe kura bimore