Merrni Dhëmbë të Bardhë të Bukur dhe një Buzëqeshje të Ndritshme

Estetika e buzëqeshjes luan një rol të spikatur në një shoqëri që i jep një vlerë gjithnjë e më të madhe një pamjeje të përsosur. Kjo ndodh sepse përshtypja e parë që merr për një person formohet brenda pak sekondash, ose më së shumti minuta. Nëse dikush supozon se mund të vlerësojë sjelljen e këtij personi në… Merrni Dhëmbë të Bardhë të Bukur dhe një Buzëqeshje të Ndritshme

Imazhe Dixhitale në Stomatologji

Në stomatologjinë estetike, imazhi dixhital mund të përdoret për të simuluar rezultatin e një trajtimi të planifikuar paraprakisht. Procedura shërben si një ndihmë vizualizimi dhe planifikimi për dentistin dhe pacientin. Indikacionet (fushat e aplikimit) Përdorimi i imazhit dixhital është i rëndësishëm për pacientët në atë që u siguron atyre një rezultat realist të trajtimit,… Imazhe Dixhitale në Stomatologji

Buzëqeshja Makeover: Merrni një Buzëqeshje të Bukur

Termi ndryshim i buzëqeshjes, i huazuar nga bota anglo-amerikane, kohët e fundit ka gjetur rrugën në stomatologjinë estetike dhe mund të përkthehet si "zbukurim" apo edhe "ndryshim i plotë i buzëqeshjes". Për të ndihmuar pacientët të arrijnë një buzëqeshje më tërheqëse, tërheqëse dhe të sigurt, mund të kërkohet një larmi e madhe e procedurave dentare. "E qeshura është ilaçi më i mirë", ... Buzëqeshja Makeover: Merrni një Buzëqeshje të Bukur

Zbardhimi i jashtëm

Zbardhimi i jashtëm përfshin procedura të ndryshme të zbardhjes së dhëmbëve, në të cilat agjentët zbardhues aplikohen nga jashtë (nga jashtë) në dhëmbë dhe substancat ngjyrosëse të ruajtura në shtresat e sipërme të smaltit shndërrohen kimikisht në produkte reagimi pa ngjyrë. Sot, një pacient shoqëron kujdesin e dhëmbëve të suksesshëm jo vetëm me dëshirën për të rivendosur dhe ruajtur shëndetin e… Zbardhimi i jashtëm

HidraFaciale

HydraFacialTM është një metodë e mjekësisë estetike ose dermatologjisë për rinovimin ose përtëritjen e lëkurës (“përtëritje e lëkurës”) dhe është një nga metodat më moderne në këtë fushë. Trajtimi përdor teknologjinë shumëfunksionale dhe të patentuar Vortex, një procedurë hidradermabrasioni. Karakteristika e veçantë është se heqja e lëkurës (dermabrasion), qërimi dhe pastrimi kombinohen nëpërmjet një… HidraFaciale

Zbardhja e brendshme

Zbardhimi i brendshëm (sinonimet: Teknika e zbardhuesit në këmbë; metoda e zbardhimit në këmbë; zbardhimi i brendshëm; zbardhimi i brendshëm) është një procedurë për zbardhjen e një dhëmbi të rrënjosur të zhveshur të devitalizuar (të vdekur nga tregu), për të cilin agjenti zbardhues (agjenti zbardhues) futet në dhëmb për disa ditë dhe lejohet të zhvillojë efektin e tij nën vulë të fortë derisa rezultati i dëshiruar i zbardhjes të jetë… Zbardhja e brendshme

Injeksion larg yndyrës: Lipoliza injeksion

Në lipolizën e injektimit (sinonimet: injeksion larg yndyrës; lipolizë fosfatidilkoline; lipolizë; lipolizë injeksioni) është një metodë jo-invazive për reduktimin selektiv të depozitave të vogla dhe të mesme të yndyrës në të gjithë trupin. Në procesin e zvogëlimit të peshës përmes dietës, nga ana tjetër, nuk është e mundur të zgjidhni zonat e prekura të trupit ku… Injeksion larg yndyrës: Lipoliza injeksion

Zbardhja me lazer

Zbardhimi me lazer (sinonimet: zbardhimi me lazer; zbardhimi me ndihmën e lazerit; zbardhimi i aktivizuar me lazer; zbardhja e dhëmbëve me lazer) është një procedurë e zbardhjes së dhëmbëve në të cilën një agjent zbardhues (agjent zbardhues) aplikohet në dhëmbë dhe aktivizohet nga ekspozimi ndaj dritës lazer Me Sot, një pacient shoqëron kujdesin e dhëmbëve të suksesshëm jo vetëm me dëshirën për të rivendosur dhe ruajtur shëndetin e… Zbardhja me lazer

Drejtimi i Dhëmbëve të Padukshëm me Invisalign

Teknika Invisalign (sinonimi: drejtimi i dhëmbëve të padukshëm) është një procedurë ortodontike për të eleminuar dhëmbët e çrregulluar duke përdorur një seri tabakësh plastike transparente të lëvizshme të quajtura aligners. Çdo rreshtues ka një periudhë të veshjes prej 14 ditësh. Me secilën shtrirje, forca dhe drejtimi i forcave që veprojnë në dhëmbë ndryshojnë minimalisht, kështu që përparimi drejt… Drejtimi i Dhëmbëve të Padukshëm me Invisalign

veneers

Fasetat janë rimeso të holla, zakonisht të prodhuara në laborator të bëra prej qeramike, të cilat janë bërë veçanërisht për rajonin e mëparshëm. Në stomatologjinë estetike, teknika e rimesos jep një kontribut të rëndësishëm për të ndihmuar pacientët të arrijnë një buzëqeshje më tërheqëse dhe kështu më besim të bukur. Sidoqoftë, planifikimi i fasetave duhet të paraprihet nga masa të tilla bazë trajtimi si intensifikimi… veneers

Trajtimet e rrudhave

Plakja e lëkurës dhe kështu formimi i rrudhave (sinonimi: plakja e lëkurës) është një pjesë e natyrshme e jetës. Por ky proces perceptohet nga shumë njerëz si i pakëndshëm. Në pjesën më të madhe, ata ndihen më të rinj se sa lëkura e tyre i bën të duken. Rrudhat janë rezultat i plakjes biologjike, natyrale të lëkurës. Shenjat tipike të lëkurës… Trajtimet e rrudhave

Heqja variceale: Heqja e venave

Zhveshja e venave (sinonimi: varikektomia) është komponenti thelbësor i terapisë kirurgjikale për varikozën (e ashtuquajtura sëmundje e venave me variçe). Varikoza kuptohet si shfaqje e gjerë e variçeve. Venat varikoze (lat. Variks - vena varikoze) janë venat e parregullta të përdredhura, sipërfaqësore, të cilat mund të zgjerohen në disa vende në formën e një nyje. Format e varikozës… Heqja variceale: Heqja e venave