Qipro

Përkufizimi Zyprexa® i përket grupit të neuroleptikëve atipikë. Përveç një efekti të mirë antipsikotik, i cili përdoret veçanërisht në terapinë e manisë, ai ka një spektër relativisht të vogël të efekteve anësore. Zyprexa®, Zyprexa® Velo Tabs Emri kimik 2-metil-4- (4-metil-1-piperazinyl) -10H-tieno [2,3-b] [1,5] benzodiazepine Formula kimike: C17H20N4S6-21⁄2H2O Aktive Përbërësi OlanzapineZyprexa® përdoret si terapi medikamentoze për… Qipro

Kundërindikimi | Qipro

Kundërindikimi Përdorimi i Zyprexa® nuk rekomandohet te pacientët me glaukomë me kënd të ngushtë (glaukoma) Dhjamosje (mbipeshë) Morbus Parkinson Çrregullime të mëlçisë Demenca Çmimi Meqenëse gjithmonë flitet për presionin e kostos në sistemin e kujdesit shëndetësor, ne mendojmë se është e rëndësishme të mësoni për çmimet për ilaçet (çmimet janë shembullore dhe pa karakter rekomandimi):… Kundërindikimi | Qipro