Përmbledhje | Shtatzënia e trajnimit të legenit

Përmbledhje Si përmbledhje, dyshemeja e legenit ka një ndikim të rëndësishëm në sjelljen, lëvizjen dhe gjendjen tonë në jetën e përditshme. Një dysheme e fortë e legenit krijon një ndjenjë të mirëqenies dhe vetëbesimit. Gratë vërejnë shumë ndryshime fizike gjatë shtatzënisë, por dyshemeja e legenit shpesh neglizhohet, edhe pse ka shumë efekte. Prandaj, dyshemeja e synuar dhe e rregullt e legenit… Përmbledhje | Shtatzënia e trajnimit të legenit

Shtatzënia e trajnimit të legenit

Dyshemeja e legenit formon dyshemenë e zgavrës së barkut dhe shkon nga kocka pubike në koksiks. Muskujt e dyshemesë së legenit përbëhen nga tre shtresa muskulore. Shtresa më e jashtme është e vendosur direkt nën shtresën e lëkurës, shkon nga përpara në pjesën e pasme dhe përbëhet nga dy sfinkterë. Kjo shtresë e jashtme e muskujve… Shtatzënia e trajnimit të legenit