Homeopatia për çarje anale

Ekzistojnë disa shkaqe të mundshme për të ashtuquajturin defekt të mukozës në zonën (çarje anale) të anusit. Shpesh, çarja anale shkaktohet nga presioni i tepërt në rajonin e anusit ose si pjesë e një sëmundjeje kronike, siç është sëmundja e Crohn. Herë pas here ka edhe një përzierje të gjakut të kuq të lehtë gjatë… Homeopatia për çarje anale

A ka ndonjë agjent të përshtatshëm kompleks? | Homeopatia për çarje anale

A ka një agjent kompleks të përshtatshëm? Përbërësit aktiv Përbërësit aktivë të WALA® Hirduo Comp. globules velati përfshijnë Efektin Efekti i WALA® Hirudo Comp. globules velati bazohet në stabilizimin e venave dhe rrjedhës venoze. Inflamacioni në rajonin e anusit mund të lehtësohet. Dozimi Doza e rekomanduar për një të rritur është… A ka ndonjë agjent të përshtatshëm kompleks? | Homeopatia për çarje anale

Terapia e mëtejshme | Homeopatia për çarje anale

Terapi e mëtejshme Trajtimi i çarjeve anale është kompleks dhe varet nga shtrirja dhe shkaku themelor. Një formë e mundshme e trajtimit është aplikimi i vajrave që kanë një efekt relaksues në muskujt e sfinkterit. Këto përfshijnë vajra që përmbajnë nitrate, të tilla si nitrat gliceroli, ose antagonistë të kalciumit, të tilla si një formë e diltiazemit. Për shkak… Terapia e mëtejshme | Homeopatia për çarje anale

Ilaç shtëpiak kundër çarjes anale

Një çarje anale është një defekt i mukozës në zonën e anusit. Shkakton një lot, i cili çon në dhimbje të mëdha, veçanërisht gjatë lëvizjeve të zorrëve. Çarja zakonisht shkon në një drejtim gjatësor. Bëhet një dallim midis një forme akute dhe një kronike. Simptomat janë të ngjashme me ato të një… Ilaç shtëpiak kundër çarjes anale

Trajtimi i sëmundjes vetëm me ilaçe shtëpiake apo vetëm si terapi mbështetëse? | Ilaç shtëpiak kundër çarjes anale

Trajtimi i sëmundjes vetëm me mjete juridike në shtëpi apo vetëm si terapi mbështetëse? Nëse një çarje anale mund të trajtohet apo jo vetëm me mjete juridike në shtëpi varet nga lloji dhe shtrirja e çrregullimit. Në rastin e një çarje më të vogël anale, së pari mund të bëhet një përpjekje për ta trajtuar atë me mjete juridike në shtëpi. … Trajtimi i sëmundjes vetëm me ilaçe shtëpiake apo vetëm si terapi mbështetëse? | Ilaç shtëpiak kundër çarjes anale

Çfarë roli luan ushqimi në këtë? | Ilaç shtëpiak kundër çarjes anale

Çfarë roli luan ushqyerja në këtë? Në çarjet anale, ushqimi luan një rol veçanërisht në zhvillimin e sëmundjes. Shpesh, presioni i tepërt në zonën e muskulit sfinkter është shkaku i një çarje anale. Kjo nxitet nga jashtëqitja tepër e fortë dhe e parregullt. Prandaj rekomandohet të sigurohet një butë… Çfarë roli luan ushqimi në këtë? | Ilaç shtëpiak kundër çarjes anale