Zbatimet terapeutike dhe metodat e trajtimit

Aplikimet/metodat e mëposhtme të terapisë përdoren, për shembull, pas operacioneve dhe për qëllime rehabilituese. Muskujt, nyjet dhe nervat stimulohen, duke përmirësuar kështu lëvizshmërinë dhe forcën. Disa modele lëvizjeje shqetësohen për shkak të sëmundjeve të sistemit nervor qendror, ndërsa të tjerat shkaktohen nga mungesa e aftësive motorike dhe koordinimit. Më poshtë është një… Zbatimet terapeutike dhe metodat e trajtimit

Masazh Breuss

Masazhi Breuss është një masazh shumë i butë i shtyllës kurrizore, i zhvilluar nga austriaku Rudolf Breuss. Ai ishte i mendimit se disqet ndërvertebral nuk lodhen me kalimin e kohës, por vetëm rindërtojnë veten dhe janë në gjendje të rigjenerohen. Me masazhin Breuss, shpina shtrihet në mënyrë të sigurt për të lehtësuar shpinën dhe… Masazh Breuss

Udhëzimet | Masazh Breuss

Udhëzime Siç është treguar tashmë, është e rëndësishme të krijoni një atmosferë të qetë dhe relaksuese. Pacienti shtrihet në një tavolinë masazhi me pjesën e sipërme të zhveshur të trupit, të relaksuar, me kokën të mbështetur në dritaren e frymëmarrjes të tryezës. Krahët dhe duart gjithashtu qëndrojnë të relaksuar në anët e trupit. Trajtimi… Udhëzimet | Masazh Breuss

Trajnim | Masazh Breuss

Trajnim Për të mësuar se si të përdorni masazhin Breuss, ofrues të ndryshëm zakonisht ofrojnë seminare gjatë fundjavës ose ditës. Shpesh, Masazhi Dorn dhe Masazhi Breuss kombinohen gjithashtu gjatë trajnimit. Trajnimi ka për qëllim veçanërisht mjekët, praktikuesit alternativë, fizioterapistët dhe masazhatorët. Sidoqoftë, nuk keni nevojë për një trajnim themelor të qartë për të marrë pjesë në… Trajnim | Masazh Breuss

Përmbledhje | Masazh Breuss

Përmbledhje Në përgjithësi, masazhi Breuss është një alternativë e butë ndaj formave të tjera konservatore të terapisë. Në kombinim me metodën Dorn, shpesh përdoret për të trajtuar problemet e diskut, bllokimet vertebrale, qëndrimin e dobët dhe sëmundjet e tjera të lidhura me shpinë. Masazhi është një metodë e mirë për rigjenerimin dhe forcimin e shpinës. Përveç kësaj, aty… Përmbledhje | Masazh Breuss