Shkolla e sjelljes

Një shkollë e sjelljes i referohet një kursi për të mësuar një sjellje fiziologjikisht të shëndetshme, zhvillimin e vetëdijes për trupin, trajtimin miqësor të situatave të përditshme, forcimin e muskujve postural, si dhe lëvizje të ndryshme dhe ushtrime shtrirëse. Shkollat ​​e qëndrimit ose shkollat ​​e pasme shpesh ofrohen në praktikat e fizioterapisë ose studiot e fitnesit. Gjithashtu në kompani dhe në… Shkolla e sjelljes

Përmirësimi i sjelljes në vendin e punës | Shkolla e sjelljes

Përmirësimi i qëndrimit në vendin e punës Një shkollë e sjelljes fillon në vendin e punës. Si rregull, 40 orë në javë kalohen atje dhe në rrethana të caktuara vetëm ulur. Me rregullat e duhura të sjelljes, dhimbja e përhershme mund të kontrollohet në vendin e punës. Jo vetëm ulja dhe qëndrimi i duhur është i rëndësishëm për parandalimin, por edhe një… Përmirësimi i sjelljes në vendin e punës | Shkolla e sjelljes

Masa të mëtejshme fizioterapeutike | Shkolla e sjelljes

Masat e mëtejshme fizioterapeutike Masat e mëtejshme fizioterapeutike për të promovuar një qëndrim të shëndetshëm janë shtrirje të ndryshme, kryesisht për pjesën e përparme të zhytur të trupit, këtu veçanërisht muskujt e gjoksit dhe përkulësit e kofshës, aplikimet e nxehtësisë, masazhet ose terapinë e pikave të shkaktimit për rajonet e tensionuara, elektroterapi kundër dhimbjeve dhe gjithashtu për të mbështetur kontrollin e muskujve,… Përveç kësaj, Yoga ose Pilates… Masa të mëtejshme fizioterapeutike | Shkolla e sjelljes