Fuskremen

Produktet Fusscremen janë në dispozicion, për shembull, në barnatore dhe farmaci. Si rregull, ato janë kozmetikë dhe vetëm rrallë ilaçe të miratuara. Struktura dhe vetitë Një krem ​​për këmbët është një përgatitje për përdorim të jashtëm, e destinuar për aplikim në këmbë. Përbërësit tipikë janë (përzgjedhja): Baza e vajit, p.sh. me lanolin, yndyrna, vajra yndyrore, naftë, makrogole. Uji, glicerina,… Fuskremen

Skuqja e pelenave: Simptomat, shkaqet, trajtimi

Simptomat Reagimet inflamatore në zonën e pelenës: Erozione të skuqura, të lagura, me luspa. Shpesh sipërfaqe me shkëlqim Fshikëza dhe pustula Kruajtje Lëkura e hapur me dhimbje Dermatiti i pelenës me infeksion candida: Skuqje e lëkurës me shkëlqim të kufizuar, të lagur me shkëlqim në palosjet e vitheve dhe zonës gjenitale. Skaj me luspa në zonat e kalimit në lëkurë të shëndetshme. Shpërndarja e nyjave me madhësi pinhead… Skuqja e pelenave: Simptomat, shkaqet, trajtimi

Ointments shëruese të plagës

Produkte Vajrat për shërimin e plagëve janë në dispozicion, për shembull, në barnatore dhe farmaci si ilaçe dhe produkte mjekësore. Shumë produkte të ndryshme janë në dispozicion. Struktura dhe vetitë Pomat shëruese të plagëve janë preparate gjysmë të ngurta për përdorim të jashtëm. Edhe pse quhen pomada, ato vijnë edhe në formën e kremrave dhe pastave. Xhelat e plagëve, nga ana tjetër,… Ointments shëruese të plagës

Tretësirë ​​alumine acetike-tartare

Produktet Produkti më i famshëm me tretësirën argjilore acetike-tartarike ishte Euceta Gel, e cila përmbante edhe ekstrakt kamomili dhe tinkturë arnica. Ka qenë jashtë tregut që nga viti 2014. Janë lansuar produkte të ndryshme pasardhëse me një përbërje të krahasueshme. Përveç kësaj, zgjidhja përmbahet gjithashtu, ndër të tjera, në pomadat tërheqëse. Alumina acetiko-tartarike… Tretësirë ​​alumine acetike-tartare

Qarkullim

Simptomat Qarkullimi akut manifestohet si inflamacion, i cili shfaqet në indet rreth thoit të gishtit ose këmbës. Simptomat e mundshme përfshijnë skuqjen, ënjtjen, dhimbjen, kufizimin e funksionit dhe hiperterminë. Një fokus qelb shpesh formohet dhe spontanisht shkarkohet nga jashtë ose nga brenda. Në sëmundjet akute, zakonisht preket vetëm një gisht. Komplikimet përfshijnë shkëputjen e gozhdës dhe… Qarkullim

Euceta

Produktet Euceta ishin komerciale të disponueshme si xhel dhe ishin miratuar që nga viti 1947 (Euceta me kamomil dhe Arnica, Novartis, më parë Wander). Shpërndarja u ndërpre në shumë vende në 2014 pas shumë dekadash. Xhel Leucen Acetic Alumina, për shembull, është në dispozicion si një alternativë. Përbërësit 1 g xhel përmban 50 mg acid acetik… Euceta

Kremra për duar

Produktet Kremrat e duarve janë në dispozicion në varietete të shumta. Si rregull, ato janë kozmetikë dhe jo ilaçe ose pajisje mjekësore. Kremrat e duarve gjithashtu bëhen shpesh nga klienti. Përbërësit e njohur përfshijnë dyllë të tillë si dylli i leshit (lanolin), vajrat yndyrore, gjalpë shea dhe vajra esenciale. Shihni gjithashtu nën ilaçet DIY. Struktura dhe vetitë Kremrat e duarve… Kremra për duar

Sa shpesh dhe sa kohë duhet të përdor mjetet juridike shtëpiake? | Ilaç shtëpiak kundër një analthrombosis

Sa shpesh dhe sa kohë duhet të përdor mjetet juridike shtëpiake? Mjetet e mësipërme shtëpiake mund të përdoren për një periudhë më të gjatë kohore pa asnjë shqetësim. Nëse simptomat përmirësohen, frekuenca e përdorimit mund të rregullohet në përputhje me rrethanat. Kremi yndyror ose kremi me ekstrakt gështenjë kali duhet të aplikohet maksimalisht… Sa shpesh dhe sa kohë duhet të përdor mjetet juridike shtëpiake? | Ilaç shtëpiak kundër një analthrombosis

Cila është prognoza? | Ilaç shtëpiak kundër një analthrombosis

Cila është prognoza? Analthrombosis ka një prognozë të mirë në shumicën e rasteve dhe zakonisht mund të konsiderohet e padëmshme. Me trajtimin e duhur, mbrojtjen fizike dhe higjenën e duhur, analthromboza mund të shërohet vetë brenda pak ditësh. Nëse gjetjet janë serioze dhe duhet të trajtohen nga një mjek, operacioni mund të jetë i nevojshëm. Megjithatë, mëvonshëm… Cila është prognoza? | Ilaç shtëpiak kundër një analthrombosis