Ilaç shtëpiak kundër afteve

Aphta janë fshikëza të vogla, të cilat gjenden kryesisht në mukozën e gojës dhe më rrallë në zonën gjenitale. Ato janë të verdha dhe shumë të dhimbshme. Meqenëse ato shkaktojnë një reaksion inflamator, ato zakonisht janë të rrethuara me mukozë të skuqur. Aphta shkaktohen nga një defekt në mukozën. Shkaqet e kësaj… Ilaç shtëpiak kundër afteve

Sa shpesh dhe sa kohë duhet të përdor mjetet juridike shtëpiake? | Ilaç shtëpiak kundër afteve

Sa shpesh dhe sa kohë duhet të përdor mjetet juridike shtëpiake? Sa shpesh dhe gjatë duhet të përdoren ilaçet shtëpiake varet nga karakteristikat e afteve. Vaji i pemës së çajit dhe copat e papajës, si dhe çaji jeshil dhe çaji i kamomilit janë, reagimet e papajtueshmërisë të përjashtuara, relativisht të padëmshme dhe mund të jenë… Sa shpesh dhe sa kohë duhet të përdor mjetet juridike shtëpiake? | Ilaç shtëpiak kundër afteve

Cila homeopati mund të më ndihmojë? | Ilaç shtëpiak kundër afteve

Cilat homeopatikë mund të më ndihmojnë? Ka shumë homeopatikë që mund të ndihmojnë me afte. Disa prej tyre ndjekin të njëjtin parim veprimi. Aftet janë inflamacione të mukozës, të cilat mund të shkaktohen nga një ndryshim në ekuilibrin acid-bazë, ndër të tjera. Prandaj, homeopatia përpiqet të kompensojë këtë ndryshim duke përdorur një… Cila homeopati mund të më ndihmojë? | Ilaç shtëpiak kundër afteve