Rreziqet e ekspozimit të hershëm | Stresi pas një frakture në kyçin e këmbës

Rreziqet e ekspozimit të hershëm Nëse këmba është e ngarkuar shumë herët, mund të ndodhë një thyerje ose shërimi i plagës mund të vonohet. Përveç kësaj, nëse një vidë e vendosur duhet të futet, ngarkimi shumë i hershëm mund të shkaktojë shembjen e materialit, gjë që do të thotë një operacion i ri. Në raste të tjera, është e mundur… Rreziqet e ekspozimit të hershëm | Stresi pas një frakture në kyçin e këmbës

Burimet | Stresi pas një frakture në kyçin e këmbës

Burimet Për trajtimin shoqërues të një frakture të kyçit të këmbës mund të trajtohet me fasha mbështetëse dhe shirit. Fashat dhe fashat stabilizuese të shiritit janë shumë efektive në rikthimin e besimit në këmbë, veçanërisht pasi procesi i shërimit të ketë rënë dhe aktiviteti sportiv të ketë filluar. Ato gjithashtu zvogëlojnë tendosjen dhe nyja e kyçit të këmbës ndihet shumë… Burimet | Stresi pas një frakture në kyçin e këmbës