Rreziqet | Cist në gji

Rreziqet Kistet zënë një hapësirë ​​të caktuar në indin e gjëndrës së qumështit dhe e shtyjnë atë anash. Ky presion i vazhdueshëm mbi indet gjithashtu mund të bëjë që ai të tërhiqet disi. Indet e gjëndrave nuk rriten aq mirë dhe përfundimisht gjoksi mund të duket më i vogël. Kjo është një nga arsyet pse kistet më të mëdha duhet të… Rreziqet | Cist në gji

Cist në gji

Një kist është një zgavër e mbushur me lëng në indin e gjëndrave të gjirit. Zgavra është e rrethuar nga një kapsulë, e cila mbyll sekrecione të trasha ose të holla. Kistet mund të shfaqen sporadikisht ose në numër të madh dhe të vendosen në inde. Në përgjithësi, një kist i gjirit është zakonisht një ndryshim beninj. Për shembull, ato mund të ndodhin në… Cist në gji