Simptomat | Cistet në vezore

Simptomat Shenjat që një kist është zhvilluar janë shumë të ndryshme. Përveç madhësisë dhe vendndodhjes së formimit në vezore, ato varen nga faktorë të ndryshëm siç është qarkullimi i gjakut. Në përgjithësi, sa më i madh të jetë kisti, aq më shumë ka të ngjarë të shkaktojë simptoma. Cistet e mëdha pastaj mund të palpohen në… Simptomat | Cistet në vezore