Analthrombosis rrjedh gjak

Një analthrombosis është një nyjë e kuqe e errët në kanalin ose anusin anal. Ky ënjtje shkaktohet nga një mpiksje gjaku nga sistemi i qarkullimit venoz. Zakonisht shkakton dhimbje shumë të forta, të cilat janë shumë kufizuese dhe stresuese për të prekurit. Meqenëse analthromboza është një gungë e mbushur me gjak nën tension të fortë, mukoza mund të… Analthrombosis rrjedh gjak

Analthrombosis rrjedh gjak pas lëvizjes së zorrëve | Analthrombosis rrjedh gjak

Analthrombosis rrjedh gjak pas lëvizjes së zorrëve Fakti që një analthrombosis rrjedh gjak zakonisht ndodh vetëm në lezionet që kanë ekzistuar për një kohë të gjatë. Në parim, gjakderdhja mund të ndodhë si rezultat i fërkimit ose rritjes së acarimit, përfshirë gjatë lëvizjeve të zorrëve. Megjithatë, gjakderdhja pas jashtëqitjes nuk është tipike; gjakderdhja pas jashtëqitjes është shumë më e zakonshme në… Analthrombosis rrjedh gjak pas lëvizjes së zorrëve | Analthrombosis rrjedh gjak

A është e rrezikshme? | Nxirr një trombozë anale

A është e rrezikshme? Goditja e hapur e një analthrombosis është zakonisht relativisht e padëmshme. Importantshtë e rëndësishme që procedura të kryhet nga një kirurg me përvojë me masat paraprake të përshtatshme dhe anestezi adekuate. Për të parandaluar që nyja të rimbushet me gjak të koaguluar, lihet një dritare e vogël plagë për të lejuar që sekreti të kullojë. … A është e rrezikshme? | Nxirr një trombozë anale