Diagnostifikimi | Diafragma e lartë

Diagnoza Nëse dyshohet për hipertension diafragmatik, kjo mund të konfirmohet me anë të ekzaminimeve me rreze X. X-rrezet më pas tregojnë zhvendosjen e organeve të barkut dhe kraharorit, të cilat zhvendosen nga diafragma e fryrë. Terapia Në varësi të sëmundjes në themel të hipertensionit diafragmatik, fillon një terapi e përshtatshme. Nëse nekroza diafragmatike ndodh gjatë shtatzënisë, jo… Diagnostifikimi | Diafragma e lartë