Melhem Diltiazem

Produktet Pompat Diltiazem nuk janë të regjistruara si produkte të përfunduara të ilaçeve në shumë vende. Sidoqoftë, ato mund të përgatiten si një recetë e përkohshme në një farmaci. Në mënyrë tipike, përdoren forma dozimi prej dy përqindësh (xhel, krem ​​ose vaj). Ka udhëzime të ndryshme të prodhimit. Për shembull, vazelinë e bardhë, vaj me vaj ekscipial, krem ​​bazë DAC, ose një bazë xhel ... Melhem Diltiazem

Fisura anale - Krem

Termi çarje anale përshkruan një çarje në mukozën e anusit. Kjo zakonisht shkakton dhimbje të forta dhe shkaktohet kryesisht nga shtypja e fortë gjatë lëvizjeve të zorrëve. Në formën akute, trajtimi konservativ zakonisht është i mjaftueshëm dhe kirurgjia nuk është e nevojshme. Ka shumë vajra dhe kremra që mbështesin rigjenerimin e anusit… Fisura anale - Krem

Pomadë për fëmijë | Fisura anale - Krem

Vaj për fëmijët Tek fëmijët, çarjet anale ndodhin dukshëm më rrallë sesa tek të rriturit. Si rregull, ka vetëm një ose më shumë lot të vegjël në mukozën, por ato zakonisht shërohen brenda pak ditësh para se të krijohet një çarje. Prandaj, zakonisht preferohet një trajtim i përmbajtur në fillim. Kjo përfshin masa për zbutjen e jashtëqitjes, të tilla si… Pomadë për fëmijë | Fisura anale - Krem