Trajnimi EMS: Përshtatet përmes stimulimit elektrik të muskujve?

Trajnimi për EMS po fiton popullaritet-gjithnjë e më shumë njerëz po rrëshqasin në kostume dhe jelekë të ngushtë me lëkurë me elektroda të integruara pas punës, në mënyrë që impulset elektrike të stërvitin muskujt e tyre dhe të shkrijnë kilogramët e tyre. Thuhet se vetëm 20 minuta stimulim elektrik të muskujve në javë është i mjaftueshëm për të zëvendësuar stërvitjen klasike. Cfare eshte … Trajnimi EMS: Përshtatet përmes stimulimit elektrik të muskujve?

Trajnimi EMS: Stimulimi i muskujve elektronikë

Trajnimi EMS është një trajnim me stimulim elektronik të muskujve. Pacienti ose atleti vesh një kostum të veçantë dhe është i lidhur me një pajisje që dërgon impulse elektrike gjatë stërvitjes. Trajnimi EMS është përdorur për disa vjet në fizioterapi për të mbështetur ndërtimin e muskujve pas lëndimeve, por gjithashtu është bërë gjithnjë e më shumë i pranuar si… Trajnimi EMS: Stimulimi i muskujve elektronikë

Sa shpesh është i dobishëm trajnimi? | Trajnimi EMS: Stimulimi i muskujve elektronikë

Sa shpesh është trajnimi i dobishëm? Meqenëse trajnimi EMS është një stërvitje me intensitet shumë të lartë, nuk ka nevojë për një program trajnimi një orësh. Për shkak të stimulimit elektronik të muskujve nga pajisja EMS, efekte të mëdha arrihen tashmë gjatë një sesioni stërvitor 20-minutësh dhe veçanërisht në fillim të trajnimit EMS shumë ndihen të rraskapitur… Sa shpesh është i dobishëm trajnimi? | Trajnimi EMS: Stimulimi i muskujve elektronikë

Sukseset | Trajnimi EMS: Stimulimi i muskujve elektronikë

Sukseset E kryera në mënyrë korrekte dhe të kombinuara me EMS Training, mund të arrihen rezultate të mira në ndërtimin dhe rehabilitimin e muskujve. Shtë e rëndësishme të merren parasysh disa përbërës. Trajnimi EMS është shumë efikas, por nuk mund të zëvendësojë një stërvitje të plotë fizike, sepse në afat të gjatë muskujt, tendinat dhe nyjet nuk janë të stresuara sa duhet. Për sukses afatgjatë është… Sukseset | Trajnimi EMS: Stimulimi i muskujve elektronikë

Sa kalori digjen? | Trajnimi EMS: Stimulimi i muskujve elektronikë

Sa kalori digjen? Konsumi i kalorive i një njësie EMS 20-minutëshe është mesatarisht rreth 500 kalori. Ky është rezultat i studimeve të ndryshme. Në krahasim, një vrapim 20 minutësh djeg rreth 200 kalori. Sidoqoftë, Trajnimi EMS nuk duhet të zëvendësojë një program stërvitje të balancuar. Trajnimi i qëndrueshmërisë në veçanti promovon një rritje të kalorive bazë… Sa kalori digjen? | Trajnimi EMS: Stimulimi i muskujve elektronikë

Rroba sportive | Trajnimi EMS: Stimulimi i muskujve elektronikë

Veshje sportive Në vend të elektrodave që janë ngjitur në lëkurë, shumë studio EMS dhe objekte të fizioterapisë ofrojnë tuta të veçanta për trajnimin EMS. Kostumet i ngjajnë veshjeve të çiklizmit dhe zakonisht përbëhen nga një kostum një-copë me krahë dhe këmbë gjysmë të gjatë. Elektrodat janë të përfshira në kostum, të cilat përcjellin rrymën në grupet e muskujve gjatë stërvitjes. … Rroba sportive | Trajnimi EMS: Stimulimi i muskujve elektronikë