Shufër vibruese fleksibël

Flexibar Swinging Bar është një pajisje stërvitore që mund të përdoret në shtëpi ose në grupe sportive dhe mund të përdoret për shumë ushtrime të ndryshme për të forcuar grupe të ndryshme të muskujve të të gjithë trupit. Për më tepër, trajnimi me një Flexibar Swinging Bar është i përshtatshëm për grupe të ndryshme të synuara, domethënë për të rinjtë, si dhe të moshuarit… Shufër vibruese fleksibël

Ushtrime për barkun me shufrën vibruese Flexibar | Shufër vibruese fleksibël

Ushtrime për barkun me shufrën vibruese Flexibar Një ushtrim për muskujt e drejtë të barkut është Crunch with Flexibar. Ju mund të gjeni më shumë ushtrime nën: Ushtrime kundër dhjamit të barkut Për ta bërë këtë, shtrihuni në dysheme dhe përkulni këmbët. Pastaj ngrini pjesën e sipërme të trupit në mënyrë që supet tuaja të mos jenë më… Ushtrime për barkun me shufrën vibruese Flexibar | Shufër vibruese fleksibël

Ushtrime për shpatullën / qafën me shiritin Flexibar Swinging | Shufër vibruese fleksibël

Ushtrime për shpatullën/qafën me Lëkundësin Flexibar Më shumë ushtrime mund të gjeni nën: Ushtrimet kundër dhimbjes së shpatullave Qëndroni afërsisht gjer në shpatull dhe shtrini të dy krahët 90 ° në anët, ktheni pëllëmbët e duarve drejt tavanit dhe merrni Flexibar në njërën dorë. Mbani bërrylat pak të përkulur dhe mbajeni këtë pozicion për… Ushtrime për shpatullën / qafën me shiritin Flexibar Swinging | Shufër vibruese fleksibël

Djegiet dhe shputat e dhimbshme të këmbëve - Terapia

Këmbët formojnë fundin e trupit tonë, i cili duhet të thithë stresin e shkaktuar nga lëvizjet e vrapimit dhe ta kundërshtojë atë në përputhje me rrethanat. Këmbët jo vetëm që duhet të jenë fleksibile, por edhe të qëndrueshme për të përmbushur këtë funksion. Nëse ka ankesa të tilla si dhimbje ose djegie në shputën e këmbës, kjo mund të kufizojë… Djegiet dhe shputat e dhimbshme të këmbëve - Terapia

Masat fizioterapeutike | Djegiet dhe shputat e dhimbshme të këmbëve - Terapia

Masat fizioterapeutike Në fizioterapi, shfaqen dhe kryhen ushtrime për të stabilizuar harkun e këmbës në rast dhimbjeje dhe djegieje në shputën e këmbës. Këto janë ushtrime forcuese për harkun e këmbës, të cilat pacienti duhet të vazhdojë t’i praktikojë në shtëpi. Ushtrimet e ekuilibrit janë ndërtuar gjithashtu për të vazhduar më tej… Masat fizioterapeutike | Djegiet dhe shputat e dhimbshme të këmbëve - Terapia

Si mund të përshpejtohet procesi i shërimit / Cilat ndihma janë në dispozicion | Djegiet dhe shputat e dhimbshme të këmbëve - Terapia

Si mund të përshpejtohet procesi i shërimit/Cilat ndihma janë në dispozicion Nëse doni të ndërmerrni veprime aktive kundër dhimbjes dhe djegies në shputën e këmbës, mund të aplikoni pomada ngrohëse në të gjithë këmbën për të nxitur qarkullimin e gjakut. Qarkullimi i përmirësuar i gjakut promovon procesin e shërimit në shputën e këmbës. … Si mund të përshpejtohet procesi i shërimit / Cilat ndihma janë në dispozicion | Djegiet dhe shputat e dhimbshme të këmbëve - Terapia

Kur duhet të shkoj te mjeku? | Djegiet dhe shputat e dhimbshme të këmbëve - Terapia

Kur duhet të shkoj te mjeku? Nëse dhimbja dhe djegia në shputën e këmbës shoqërohet me trauma në formën e një aksidenti, është e nevojshme të konsultoheni me mjekun për të përjashtuar frakturat e këmbës. Mjeku gjithashtu duhet të konsultohet nëse dhimbja vazhdon për disa ditë… Kur duhet të shkoj te mjeku? | Djegiet dhe shputat e dhimbshme të këmbëve - Terapia