Trajnim i shkëlqyeshëm - ushtrim ritëm

"Ushtrimi me lëkundje" Ju stërvitni fascinë e shpinës duke qëndruar me ijët tuaja të gjera dhe gjunjët pak të përkulur. Mund të mbani një peshë në duar (p.sh. një shishe uji, trap, etj.). Përkulni pjesën e sipërme të trupit përpara ndërsa kaloni krahët nëpër këmbë dhe gjunjë. Nga ky pozicion ndodh një lëkundje prapa, e cila… Trajnim i shkëlqyeshëm - ushtrim ritëm