Gishti i përdhes

Përdhesi mund të shfaqet në nyje të ndryshme në trup, duke përfshirë, nëse jo aq shpesh, në gishta. Gishtat e përdhes quhen gjithashtu chiragra dhe mund të vendosen në nyje të ndryshme të kyçeve të dorës ose gishtërinjve. Rreth 5% e të gjitha sulmeve të përdhes ndodhin në nyjen bazë të gishtit të madh. Gishtat e përdhes janë… Gishti i përdhes

Homeopatia për përdhes | Gishti i përdhes

Homeopatia për përdhes Shumë ilaçe të ndryshme homeopatike mund të përdoren për gishtat e përdhes. Ilaçi homeopatik Apis mellifica rekomandohet veçanërisht për sulmet akute të përdhes dhe ka një efekt qetësues në mbinxehje, ënjtje dhe dhimbje. Rekomandohet në fuqinë D12 për përdorim me pesë globula deri në tre herë në ditë. Belladonna është… Homeopatia për përdhes | Gishti i përdhes