Kontrolli shëndetësor – çfarë ndodh

Këto përfshijnë diabetin, presionin e lartë të gjakut dhe problemet me veshkat. Në këtë mënyrë, sëmundjet mund të shmangen ose zbulohen dhe trajtohen sa më shpejt që të jetë e mundur. Mësoni këtu se cilat ekzaminime mund të prisni gjatë një kontrolli shëndetësor, kur duhet të kryhet ekzaminimi dhe kush e kryen atë. Çfarë është një kontroll shëndetësor? Kontrolli shëndetësor është… Kontrolli shëndetësor – çfarë ndodh