Zyprexa® Velotab

Hyrje Zyprexa® Velotab janë tableta fuzioni që përmbajnë përbërës aktiv olanzapine. Ilaçi i përket grupit të neuroleptikëve, të cilët shpesh quhen edhe antipsikotikë. Olanzapina vepron në sistemin nervor qendror në substancat e dërguara dopamine dhe serotonin. Zyprexa® Velotab përdoret kryesisht në trajtimin e skizofrenisë dhe çrregullimeve bipolare. Fushat e aplikimit… Zyprexa® Velotab

Dozimi | Zyprexa® Velotab

Dozimi Zyprexa® Velotab është i disponueshëm në formën e tabletave me 5 mg, 10 mg, 15 mg ose 20 mg të përbërësit aktiv të olanzapinës. Doza e saktë dhe kohëzgjatja e trajtimit përcaktohet në konsultim me mjekun. Në varësi të një përmirësimi ose ndoshta edhe një përkeqësimi të simptomave, doza mund të zvogëlohet ose… Dozimi | Zyprexa® Velotab

Depozitë | Zyprexa® Velotab

Depozita Ngurtësia e muskujve, ethet shumë të larta, një kolaps i qarkullimit të gjakut ose mjegullimi i vetëdijes gjatë trajtimit me Zyprexa® Velotab janë simptoma që tregojnë shfaqjen e një sindromi neuroepiletik malinj. Kjo është një pamje klinike kërcënuese për jetën që kërkon trajtim të menjëhershëm mjekësor. Nëse dyshohet për një sindromë neuroleptike malinje, trajtimi me Zyprexa® Velotab ndërpritet menjëherë nën… Depozitë | Zyprexa® Velotab