Pomadë me nitroglicerinë

Produkte Vaji rektogesik miratohet në shumë vende (disa vende: Rectiv). Pomadat e nitroglicerinës përdoren gjithashtu në një përqendrim më të lartë për trajtimin transdermal të anginës (2%). Ky artikull i referohet administrimit rektal për çarje anale. Struktura dhe vetitë Nitroglicerina ose glicerina trinitrat (C3H5N3O9, Mr = 227.1 g/mol) është glicerinë e nitruar. Nitroglicerina e pastër është shpërthyese dhe… Pomadë me nitroglicerinë

Fisura anale - Krem

Termi çarje anale përshkruan një çarje në mukozën e anusit. Kjo zakonisht shkakton dhimbje të forta dhe shkaktohet kryesisht nga shtypja e fortë gjatë lëvizjeve të zorrëve. Në formën akute, trajtimi konservativ zakonisht është i mjaftueshëm dhe kirurgjia nuk është e nevojshme. Ka shumë vajra dhe kremra që mbështesin rigjenerimin e anusit… Fisura anale - Krem

Pomadë për fëmijë | Fisura anale - Krem

Vaj për fëmijët Tek fëmijët, çarjet anale ndodhin dukshëm më rrallë sesa tek të rriturit. Si rregull, ka vetëm një ose më shumë lot të vegjël në mukozën, por ato zakonisht shërohen brenda pak ditësh para se të krijohet një çarje. Prandaj, zakonisht preferohet një trajtim i përmbajtur në fillim. Kjo përfshin masa për zbutjen e jashtëqitjes, të tilla si… Pomadë për fëmijë | Fisura anale - Krem