Melhem Diltiazem

Produktet Pompat Diltiazem nuk janë të regjistruara si produkte të përfunduara të ilaçeve në shumë vende. Sidoqoftë, ato mund të përgatiten si një recetë e përkohshme në një farmaci. Në mënyrë tipike, përdoren forma dozimi prej dy përqindësh (xhel, krem ​​ose vaj). Ka udhëzime të ndryshme të prodhimit. Për shembull, vazelinë e bardhë, vaj me vaj ekscipial, krem ​​bazë DAC, ose një bazë xhel ... Melhem Diltiazem

Krem Nifedipine për çarje anale

Efektet Nifedipina është një përbërës aktiv i grupit të dihidropiridinës dhe ka një efekt relaksues në muskujt e lëmuar të enëve të gjakut. Kur përdoret lokalisht ose me gojë, ai zgjeron enët e gjakut, përmirëson rrjedhjen e gjakut dhe kështu shërimin e plagëve, është anti-inflamator dhe lehtëson spazmat e sfinkterit anal. Dihidropiridinat pengojnë fluksin e kalciumit në qelizat e muskujve të lëmuar duke penguar tipin L… Krem Nifedipine për çarje anale

Fisura anale: Simptomat, Diagnostifikimi, Shkaqet dhe Trajtimi

Simptomat Çarja anale është një çarje ose prerje në lëkurën e kanalit anal. Kjo rezulton në dhimbje të forta që shfaqen gjatë dhe deri në disa orë pas jashtëqitjes. Mund të rrezatojë në nivel lokal dhe të shoqërohet me një ndjesi të pakëndshme kruajtjeje. Gjaku i freskët shpesh mund të shihet në letër higjienike ose jashtëqitje. Shkaqet e mundshme… Fisura anale: Simptomat, Diagnostifikimi, Shkaqet dhe Trajtimi

Nitratet organike

Produktet Nitratet janë komerciale të disponueshme në formën e kapsulave të përtypshme, arna transdermale, preparate për infuzion, pomadë, tableta me lirim të qëndrueshëm, kapsula me lirim të qëndrueshëm dhe spërkatje. Si përfaqësuesi i parë, nitroglicerina ishte prodhuar tashmë në shekullin e 19 -të dhe u përdor për trajtimin e anginës pectoris. Nitratet janë ndër ilaçet më të vjetra sintetike. Struktura dhe vetitë nitratet organike… Nitratet organike

Kapsulat e nitroglicerinës

Produktet Nitroglicerina është komerciale e disponueshme në shumë vende në formën e kapsulave të përtypshme (Nitroglycerin Streuli). Përbërësi aktiv u prodhua dhe u përdor në mjekësi që në shekullin XIX. Struktura dhe vetitë Nitroglicerina ose glicerina trinitrat (GTN, C19H3N5O3, Mr = 9 g/mol) është një nitrat organik. Shtë glicerinë e nitratuar. Nitroglicerina ekziston si një… Kapsulat e nitroglicerinës

Patch nitroglicerinë

Produktet Nitroglicerina është aprovuar në shumë vende që nga viti 1981 në formën e një arme transdermale (Nitroderm, të tjera). Struktura dhe vetitë Nitroglicerina ose glicerina trinitrat (C3H5N3O9, Mr = 227.1 g/mol) është një nitrat organik. Shtë glicerinë e nitratuar. Nitroglicerina ekziston si një lëng me vaj dhe është shpërthyes nëse nuk stabilizohet. Efektet e Sintezës Nitroglicerina (ATC… Patch nitroglicerinë

Pomadë me nitroglicerinë

Produkte Vaji rektogesik miratohet në shumë vende (disa vende: Rectiv). Pomadat e nitroglicerinës përdoren gjithashtu në një përqendrim më të lartë për trajtimin transdermal të anginës (2%). Ky artikull i referohet administrimit rektal për çarje anale. Struktura dhe vetitë Nitroglicerina ose glicerina trinitrat (C3H5N3O9, Mr = 227.1 g/mol) është glicerinë e nitruar. Nitroglicerina e pastër është shpërthyese dhe… Pomadë me nitroglicerinë

Fisura anale - Krem

Termi çarje anale përshkruan një çarje në mukozën e anusit. Kjo zakonisht shkakton dhimbje të forta dhe shkaktohet kryesisht nga shtypja e fortë gjatë lëvizjeve të zorrëve. Në formën akute, trajtimi konservativ zakonisht është i mjaftueshëm dhe kirurgjia nuk është e nevojshme. Ka shumë vajra dhe kremra që mbështesin rigjenerimin e anusit… Fisura anale - Krem

Pomadë për fëmijë | Fisura anale - Krem

Vaj për fëmijët Tek fëmijët, çarjet anale ndodhin dukshëm më rrallë sesa tek të rriturit. Si rregull, ka vetëm një ose më shumë lot të vegjël në mukozën, por ato zakonisht shërohen brenda pak ditësh para se të krijohet një çarje. Prandaj, zakonisht preferohet një trajtim i përmbajtur në fillim. Kjo përfshin masa për zbutjen e jashtëqitjes, të tilla si… Pomadë për fëmijë | Fisura anale - Krem