Antikoagulimi i saktë mund të shpëtojë jetë

Gjysmë milion njerëz në Gjermani marrin ilaçe për të penguar koagulimin e gjakut në mënyrë të përhershme, dhe 350,000 të tjerë kanë nevojë për ilaçe për një kohë të kufizuar. Arsyeja: ata janë në rrezik të shtuar të formimit të mpiksjes së gjakut në trupat e tyre dhe - të larë me qarkullimin e gjakut - duke çuar në goditje ose mbyllje vaskulare në… Antikoagulimi i saktë mund të shpëtojë jetë

Fascia Roll për Trajnimin Fasciae

Fasciae - një term që papritmas është në buzët e të gjithëve. Çfarë fshihet pas saj? Tissueshtë indi i trupit që lidh të gjitha strukturat në trup. Qofshin muskuj, kocka apo organe. Indi i vazhdueshëm rrethon gjithçka në trupin tonë, siguron mbështetje për strukturat dhe në të njëjtën kohë mundëson ndryshime në formë. Për shkak të … Fascia Roll për Trajnimin Fasciae

Trajnim Fascial | Fascia Roll për Trajnimin Fasciae

Trajnimi Fascial I ashtuquajturi trajnim fascial përfshin ushtrime thelbësisht të mëdha, të cilat duhet të trajtojnë sa më shumë muskuj në një zinxhir të jetë e mundur. Trajnimi është i përshtatshëm për të gjithë - qoftë si ushtrime balancuese për atletët, stërvitje pas një dite të gjatë në zyrë ose ndonjë dëmtim dhe tension në sistemin musculoskeletal. Për shkak të … Trajnim Fascial | Fascia Roll për Trajnimin Fasciae

Fascial Roll Pino | Fascia Roll për Trajnimin Fasciae

Fascial Roll Pino Roll Pino origjinal është 45cm më i gjatë dhe më i ngushtë (diametër 12cm) se Blackroll klasik dhe reklamon të jetë veçanërisht i lehtë. Shtë në dispozicion në shumë ngjyra të ndryshme, të cilat nuk ndryshojnë në ngurtësinë. Rrotulla standarde "Pinofit Fascial Roll WAVE" është e përshkuar nga brazda diagonale dhe ka një shkallë mesatare të… Fascial Roll Pino | Fascia Roll për Trajnimin Fasciae