Fascia Roll për Trajnimin Fasciae

Fasciae - një term që papritmas është në buzët e të gjithëve. Çfarë fshihet pas saj? Tissueshtë indi i trupit që lidh të gjitha strukturat në trup. Qofshin muskuj, kocka apo organe. Indi i vazhdueshëm rrethon gjithçka në trupin tonë, siguron mbështetje për strukturat dhe në të njëjtën kohë mundëson ndryshime në formë. Për shkak të … Fascia Roll për Trajnimin Fasciae

Trajnim Fascial | Fascia Roll për Trajnimin Fasciae

Trajnimi Fascial I ashtuquajturi trajnim fascial përfshin ushtrime thelbësisht të mëdha, të cilat duhet të trajtojnë sa më shumë muskuj në një zinxhir të jetë e mundur. Trajnimi është i përshtatshëm për të gjithë - qoftë si ushtrime balancuese për atletët, stërvitje pas një dite të gjatë në zyrë ose ndonjë dëmtim dhe tension në sistemin musculoskeletal. Për shkak të … Trajnim Fascial | Fascia Roll për Trajnimin Fasciae

Fascial Roll Pino | Fascia Roll për Trajnimin Fasciae

Fascial Roll Pino Roll Pino origjinal është 45cm më i gjatë dhe më i ngushtë (diametër 12cm) se Blackroll klasik dhe reklamon të jetë veçanërisht i lehtë. Shtë në dispozicion në shumë ngjyra të ndryshme, të cilat nuk ndryshojnë në ngurtësinë. Rrotulla standarde "Pinofit Fascial Roll WAVE" është e përshkuar nga brazda diagonale dhe ka një shkallë mesatare të… Fascial Roll Pino | Fascia Roll për Trajnimin Fasciae

Blackroll: Rol Fascial

Një Blackroll është një i ashtuquajtur rul fascial. Në origjinal, një rrotull vetë -masazh 30 cm i gjatë dhe 15 cm i trashë, i bërë nga shkumë e fortë. Blackroll është prodhuesi i parë i kësaj pajisjeje stërvitore, kjo është arsyeja pse shpesh përdoret sinonime me rulin e përgjithshëm të fashës. Fasciae janë indet në trupin tonë që lidhin gjithçka… Blackroll: Rol Fascial

Duoball | Blackroll: Rol Fascial

Duoball Përndryshe ose përveç Blackroll klasik, tani ekziston i ashtuquajturi Duoball. Dy topa polistireni të bashkangjitur me njëri-tjetrin me prerjen e tyre në mes ofrojnë një produkt optimal të vetë-masazhit për shpinën dhe qafën. Kështu, shtylla kurrizore është e vendosur në prerje dhe strukturat e indeve të buta arrihen më rehatshëm. Blackroll ofron… Duoball | Blackroll: Rol Fascial