Pomadë analthrombosis

Një trombozë anale përshkruan një ënjtje në zonën e anusit të shkaktuar nga një mpiksje gjaku. Ky mpiksje gjaku përbëhet nga gjaku venoz dhe zakonisht shkakton dhimbje shumë të forta. Në varësi të pozicionit të saj, analthromboza mund të jetë e dukshme si një nyjë e kuqe e errët dhe është pjesërisht e prekshme. Pomada të ndryshme janë në dispozicion për trajtimin… Pomadë analthrombosis

Analthrombosis shpërtheu - cila vaj? | Pomadë analthrombosis

Analthrombosis shpërtheu - cili vaj? Nëse një trombozë anale, e njohur gjithashtu si një perforim, shpërthen, është e rëndësishme që së pari të ndaloni gjakderdhjen. Nëse është e mundur, kompresa sterile duhet të përdoren për këtë qëllim. Përveç kësaj, një mjek duhet të konsultohet kur një trombozë anale shpërthen për të diskutuar trajtimin e mëtejshëm. Një vaj nuk duhet të përdoret… Analthrombosis shpërtheu - cila vaj? | Pomadë analthrombosis

Trajtoni analthrombosis vetë | Pomadë analthrombosis

Trajtojeni vetë analthrombozën Trajtimi i anathrombozës është shpesh kompleks dhe varet nga ashpërsia dhe natyra e simptomave. Meqenëse shpesh ka dhimbje të forta, të cilat janë shumë kufizuese për personin e prekur, shpesh këshillohet një mjek. Në parim, megjithatë, dhimbja e moderuar dhe format e vogla të analthrombozës gjithashtu mund të trajtohen në mënyrë të pavarur. Kjo… Trajtoni analthrombosis vetë | Pomadë analthrombosis