Politika Cookie

Kjo është Politika e Biskotave për faqen në internet që po përdorni aktualisht.

Çfarë janë cookies

Siç është praktikë e zakonshme me pothuajse të gjitha faqet e internetit profesionale, kjo faqe përdor cookie, të cilat janë skedarë të vogël që janë shkarkuar në kompjuterin tuaj, për të përmirësuar përvojën tuaj. Kjo faqe përshkruan se çfarë informacioni ata mbledhin, si i përdorim ato dhe pse ndonjëherë kemi nevojë për t'i ruajtur këto cookie. Ne gjithashtu do të ndajmë se si mund t'i parandaloni këto cookie të ruhen, megjithatë kjo mund të minimizojë ose "prishë" elementë të caktuar të funksionalitetit të faqeve.

Si ne përdorim cookies

Ne përdorim cookies për një sërë arsyesh të detajuar më poshtë. Për fat të keq në shumicën e rasteve nuk ka opsione standard industrisë për paaftësi cookie pa krejtësisht disabling funksionalitetin dhe karakteristika që të shtoni në këtë faqe interneti. Është e rekomanduar që ju të lënë të gjithë cookie-t në qoftë se ju nuk jeni të sigurt nëse keni nevojë për to apo jo në rast se ato janë përdorur për të siguruar një shërbim që ju përdorni.

Paaftësi cookies

Ju mund të parandaluar vendosjen e cookies duke përshtatur cilësimet në shfletuesin tuaj (shih your browser Ndihmë për mënyrën se si ta bëjnë këtë). Jenë të vetëdijshëm se disabling biskota do të ndikojë në funksionimin e këtij dhe shumë faqet e internetit të tjera që ju vizitoni. Cookies Paaftësi zakonisht do të rezultojë në të disabling funksionalitetin caktuar dhe karakteristikat e kësaj faqe interneti. Prandaj, ajo është e rekomanduar që ju të mos disable cookies.

Të Cookies Ne Set

  • Cookie të lidhura me llogarinë

    Nëse keni krijuar një llogari me ne, atëherë ne do të përdorim cookies për menaxhimin e procesit të hyrjes dhe të administratës së përgjithshme. Këto cookies zakonisht do të fshihet kur dilni por në disa raste ato mund të mbeten pas për të kujtuar preferencat faqen tuaj, kur është mbyllur.

  • Format cookie të lidhura

    Kur dërgoni të dhëna në një formë të tillë si ato të gjetura në faqet e kontaktit ose komentet, format cookies mund të vendosen për të kujtuar të dhënat tuaja të përdoruesit për korrespondencën e ardhshme.

Palës së Tretë Cookies

Në disa raste të veçanta, ne gjithashtu e përdorin cookie-t të ofruara nga palët e treta të besuar. Detajet e mëposhtme seksion i cili treta Cookies parti ju mund të hasni përmes kësaj faqe interneti.

  • Analizat e palëve të treta përdoren për të gjurmuar dhe matur përdorimin e kësaj faqe në mënyrë që të mund të vazhdojmë të prodhojmë përmbajtje tërheqëse. Këto cookie mund të gjurmojnë gjëra të tilla si sa kohë keni shpenzuar në faqe ose faqe që vizitoni, gjë që na ndihmon të kuptojmë se si mund ta përmirësojmë sitin për ju.
  • Nga koha në kohë ne kemi provuar karakteristika të reja dhe të bëjë ndryshime të holla në mënyrë që vendi është dorëzuar. Kur ne jemi ende testuar veçori të reja këto cookie mund të përdoret për të siguruar që ju të merrni një përvojë të qëndrueshme, ndërsa në vend, ndërsa duke siguruar ne e kuptojmë cilat optimisations përdoruesit tanë të vlerësojmë më.
  • Shërbimi Google AdSense që ne përdorim për të shërbyer reklamat përdor një cookie DoubleClick për të shërbyer reklama më të rëndësishme në internet dhe për të kufizuar numrin e herëve që ju shfaqet një reklamë e caktuar. Për më shumë informacion mbi Google AdSense shikoni FAQ zyrtare të privatësisë së Google AdSense.
  • Disa partnerë të reklamuar në emër dhe ndjekja Filialin tonë biskota thjesht të na lejojë për të parë nëse klientët tanë kanë ardhur në vendin përmes një nga faqet tona partnere në mënyrë që ne të mund të kredituar ato në mënyrë të përshtatshme dhe ku është e mundshme të lejuar partnerët tanë Filialin për të siguruar ndonjë bonus që ata mund të siguruar ju për të bërë një blerje.

Më shumë informacion
Shpresojmë se kjo ka sqaruar gjërat për ju dhe siç u përmend më parë nëse ka diçka për të cilën nuk jeni të sigurt nëse keni nevojë apo jo, zakonisht është më e sigurt të lini cookies të aktivizuara në rast se ndërvepron me një nga tiparet që përdorni në faqen tonë. Sidoqoftë, nëse ende jeni duke kërkuar më shumë informacion, atëherë mund të na kontaktoni përmes një prej metodave tona të preferuara të kontaktit.