Shkruani për ne

Jeni të kualifikuar dhe të interesuar të punoni me ne? A keni një talent për të shkruar dhe një përvojë mjekësore? Nëse po, ju lutemi përdorni kontaktin nga për të kontaktuar me ne nëse dëshironi të bashkoheni me ekipin tonë gjithnjë në rritje të autorëve. Ekipi ynë i madh përbëhet nga një gamë e gjerë ekspertësh mjekësorë – nga mjekë me specialitete të ndryshme deri te fizioterapistët, psikologët, dietologët dhe shkencëtarët biomjekësorë.